Jon-Jon föreläser framför allt om kommunikationen mellan människor. Hur man hanterar svåra samtal, hur man skapar en lösningsorienterad kultur i samband med förändring, hur chefer med hjälp av sin kommunikation kan minska psykisk ohälsa.

Som föreläsare är Jon-Jon rutinerad och skicklig att fånga publiken, inspirera och skapa interaktion mellan deltagarna.  Med Jon-Jon får du inte bara inspirationen, glädjen och energin. Du får också med dig kunskap, verktyg och utveckling i vardagen.

Innan föreläsningen

Inför varje föreläsning gör Jon-Jon och hans team research kring målgruppen, vilka utmaningar som finns i verksamheten och vad syftet med föreläsningen är för företaget, gruppen och individerna som han möter.

Exempel, övningar och frågeställningar målgruppsanpassas för föreläsningen så att varje möte med Alexander som föreläsare blir en unik upplevelse.

Efter föreläsningen

Du kan räkna med viktiga insikter för deltagarna, värdefulla verktyg att ta vidare in i verksamheten och en ny energi och förståelse i gruppen.

Hur viktig kan en föreläsning med Jon-Jon bli för er? Kontakta oss så får du en lista med referenser för just din verksamhet.

Jon-Jon föreläser om kommunikation och ledarskap.

  • Hur du kan bli tydligare som ledare
  • Angelägna trender för ledare
  • Kommunikation
  • Från O till roligare samtal
  • Hur du inte ska göra när du coachar

Alexander skräddarsyr oftast sitt material inför varje föreläsning och anpassar budskap och innehåll efter de behov som finns hos dig för att genomföra en riktigt vass föreläsning.

Kommentera