Vår vackra huvudstad, Stockholm, är väl värt ett besök och ett perfekt tillfälle till detta är genom att boka en konferens Stockholm. Vår huvudstad har 1,3 miljoner invånare, men om man räknar in hela Storstockholm har regionen närmare två miljoner invånare. Staden grundades så tidigt som under mitten av 1200-talet och fick snabbt en betydande roll i Sveriges försvar, likväl som när det gällde handeln. Som huvudstad började Stockholm fungera redan 1436, fast det kom att dröja ända till 1634 innan regeringen, riksdagen, centralförvaltningen och kungahuset var samlat i staden.

Populär stad att besöka och uppleva
Stockholm är den stad i Sverige som besöks allra mest av turister, och det gäller såväl utländska turister som svenskar från andra delar av vårt avlånga land. När det gäller utländska turister så är det en miljon utlänningar som besöker Stockholm varje år. Stockholm har en rad olika sevärdheter, bland annat Stockholms slott, Gamla stan, Vasamuseet, Skansen, Stockholms stadshus och Moderna museet. Staden har gott om strövområden, parker och strandpromenader. Hela 40 procent av staden består faktiskt av parker och grönområden. Dessutom är Stockholms skärgård en av världens mest ö-rika sammanhängande skärgårdar med sina ofattbara 30 000 öar. Lägg därtill till ett aktivt kulturliv, ett pulserande nattliv och möjligheten till riktig storstadsshopping så är det inte svårt att förstå varför Stockholm är en så välbesökt stad.

Konferens Stockholm
Stockholm är också en populär stad att anordna konferenser i. Dels för att det arrangeras så många intressanta mässor och evenemang som gör att det passar så bra att förlägga en konferens i anslutning till något av alla dessa arrangemang. Dels också för att Stockholm är en stad som bjuder på många alternativ när det gäller konferensanläggningar och det är också enkelt och smidigt att ta sig till Stockholm från alla delar av landet. Oavsett om du är ute efter stora eller små konferenslokaler, om du planerar en dagkonferens eller vill satsa på ett konferenshotell så finns det många alternativ att välja bland i Stockholm. Det bästa med konferens Stockholm är att man kan kombinera konferensen med att se och uppleva vår vackra huvudstad.

Konferensanläggning med mycket att erbjuda
Många konferensanläggningar erbjuder idag helhetsupplevelser, Blue Hotel på vackra Lidingö intill Stockholm hittar du utöver konferens även Blue Spa med sköna behandlingar att boka som passar både i kombination med mötet som om du vill åka privat på en weekend.

Kommentera