För att ett företagsevent ska bli lyckat och framgångsrikt gäller det att ni har en professionell standupkomiker som medverkar som har kvalité framför kvantitet. Nedan presenterar vi flera professionella standupkomiker med kvalité som du kan välja i någon av de underhållningspaket som erbjuds:

Michael Frasse Thunander

Michael Frasse Thunander

Vinnare i standuptävling, goda vitsord från företagskunder och humorn som mål bidrar till att Michael Frasse Thunander är en mycket uppskattad standupkomiker som hyllats av många företag, gäster och med erfarenhet av underhållningsbranschen.

Jimmy Södermark

Jimmy Södermark

Känd från TV6s program ”Radiostyrd”, med många uppskattade företagsuppträdanden och uppträdanden på sin standupklubb – det gör Jimmy Södermark till en professionell standupkomiker med goda vitsord inom underhållningsbranschen.

Magnus Betnér

Magnus Betnér

”Parlamentet”, ”Stockholm live” och egna turnéer – Magnus Betnér är en av Sveriges mest uppskattade standupkomiker med god renommé från kunder, publik och hela underhållningsbranschen. Betnér är alltid aktuell med allt han åstadkommer med.

-1

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert är en av Sveriges mest etablerade standupkomiker och har goda erfarenheter av att glädja publiken, både i små och stora sällskap. Schyffert har arbetat som både programledare, regissör och utsetts till bland annat Årets manlige komiker.

-1

Al Pitcher

Den omåttligt populäre komikern som medverkat i både svensk och utländsk media, som i ”Settman på plats” och ”So you think you are funny?”. Pitcher har en lång erfarenhet inom underhållningsbranschen och har utsetts till Årets manliga ståuppare vid Standupgalan.

-1

Pelle Helgesson

Med lång erfarenhet från underhållningsbranschen lyckas Pelle Helgesson skapa många skratt i publiken och har uppträtt många gånger på standupklubbar.

Vill du även ha föreläsare och annan underhållningsnisch som komplement till professionell standupkomiker, är du välkommen att förutsättningslöst samtala om detta i samband med samtal om underhållningspaket. Kontakta oss gärna redan i dag!