Spa är något som allt fler lockas av för att få en stunds vila, avslappning och lugn i en annars stressig vardag. Det som många förknippar med spa är varma källor, bassänger, massage och andra spabehandlingar. Man tror att spa kommer från latinets Salus Per Aqua som betyder hälsa och läkning genom vatten.

Många spa Stockholm att välja bland

I Stockholm finns det många olika spa-anläggningar att välja bland, så du som letar efter spa Stockholm har mycket att välja bland. Det finns också många olika sorters spa att välja mellan. Vill du bara få en liten stunds avkoppling kan du boka in en SPA-behandling på ett Spa i Stockholm eller checka in på spa Stockholm under en dag. Vill du slå på stort kan du boka spahotell med övernattning eller kanske till och med en hel spa-weekend. Bor du inte i närheten av vår huvudstad kan du åka på sparesa där det inte bara ingår ett spabesök utan kanske också shopping, underhållning och mycket mera. Många kompisgäng eller par väljer att gå på spa Stockholm för att umgås och koppla av tillsammans. På sistone har det också blivit populärt med spa Stockholm som ett inslag på konferenser eller andra företagsaktiviteter, så som teambuilding och kick-off. Förutom de mer renodlade spa-anläggningarna hittar man också numera ofta mindre SPA-avdelningar eller relax-avdelningar på vanliga hotell, badhus och liknande anläggningar, vilket gör det extra lätt att hitta ett spa Stockholm som är enkelt, nära och bekvämt att uppsöka. Happy Tammsvik har byggt en härlig avdelning med utomhuspool som är tillgängligt året runt, man erbjuder dessutom ett avkopplande massagebad. Oavsett om man besöker konferensanläggning privat eller som affärskund bör man prova på det.

Njut av en SPA-behandling på spa Stockholm

Bland de behandlingar som man hittar på spa Stockholm finns exempelvis olika former av massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, manikyr och pedikyr. På ett spa brukar det också finnas tillgång till olika bassänger, bubbelpooler och bastus. Många spa-anläggningar har sin egen nisch, till exempel spa som enbart använder ekologiska produkter, spa med yoga-inriktning eller japanskt spa. Vid ett besök på ett spa Stockholm brukar det också finnas möjlighet att avnjuta god mat i anslutning till spa-anläggningen. Besök på spa Stockholm är en fin present till någon du tycker om, men också en perfekt present åt dig själv!

Kommentera