För en helkväll i humorns tecken!

När ni funderar på att anordna ett event för era medarbetare, har vi en fördelaktig underhållningslösning för er och i gemytliga lokaler i centrala Stockholm. Vi skräddarsyr en underhållningskväll för er, utifrån det event som ni önskar anordna för era medarbetare, kunder och ledning. Se gärna exempel på hur ett företagsevent i Stockholm kan se ut.

En underhållningskväll med något av underhållningspaketen som utgångspunkt (läs mer nedan) skräddarsys hos någon av de gemytliga restauranger på Söder i Stockholm som vi samverkar med. De gemytliga restaurangerna väljs med omsorg ut utifrån de krav som vi har och presenteras utifrån era önskemål och behov. Vanligtvis är utvalda restauranger lämpliga för sällskap mellan 30-100 gäster. Här kan företaget samlas under större delen av veckans alla dagar och ha interna och externa arrangemang, medföreläsningar, underhållning och måltid, för att skapa teambuildande aktiviteter och kickoffs där nytta förenas med nöje.
* För större sällskap än 100 gäster kan vi erbjuda likvärdiga alternativ, tveka inte att höra av er oavsett antal gäster.

Hela eller delar av processen

Vi är behjälplig med hela (eller delar av) processen, beroende på vad ni har önskemål kring;

  • Inbjudningar och kontakt med kunder inför och efter eventet (vid exempelvis kundevent)
  • Kontakt med underhållare, föreläsare och restaurang (vid exempelvis utbildningsdagar)
  • Anordnande av underhållningskvällar (vid exempelvis företagsjubileum och kickoffs)
  • Anordnande av underhållningspaket (vid exempelvis lättare samkvällar som afterworks)

Professionella underhållare

Våra underhållare består av bland annat professionella standupkomiker med stor erfarenhet av att underhålla både stora och små sällskap i både öppna och slutna sällskap. Våra underhållare har en bredd när det gäller underhållning, vilket är ett bra mått för att ha kvalité i fokus framför kvantitet. Av erfarenhet avseende standup är det lämpligt att ha uppträdande (som är cirka 30 minuter) mellan huvudrätt och efterrätt, detta samtalar vi i samband med vår kontakt. Läs mer om några av Eventskaparnas underhållare.

Underhållningspaket

Vi är behjälpliga med många delar av processen för att ert event ska vara ett lyckat event för er och era medarbetare, kunder och ledning. Nedan presenteras några av våra underhållningspaket och vi gör gärna en offerering för er.

Underhållningspaket 1

Matkuvert 395 kr/gäst
Underhållare 10 000 kr

För ett sällskap på 50 personer blir er kostnad 29 750 kr (snitt ca 595 kr/gäst)
Samtliga priser exklusive moms

Underhållningspaket 2

Matkuvert 395 kr/gäst

Underhållare 10 000 kr
Föreläsare enligt offert, cirka 20 000 kr

För ett sällskap på 50 personer blir er kostnad ca 49 750 kr (snitt ca 995 kr/gäst)
Samtliga priser exklusive moms